Poslušajte

Kompanija BH Telecom otvorila prodajno mjesto na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Jučer je na prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo svečano otvoreno prodajno mjesto kompanije BH Telecom. Događaju su prisustvovali članovi rukovodstva BH Telecom-a i Uprava Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Prisutnima su se obratili generalni direktor BH Telecoma gosp. Sedin Kahriman kao i generalni direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo gosp. Alan Bajić koji je tom prilikom istakao:

„Raduje nas što je jedno od strateških opredjeljenja BH Telecoma da svoje prodajno mjesto otvori  i na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu, gdje će svojim korisnicima, radnicima aerodroma i svim partnerima koji ovdje posluju biti omogućen lakši i brži pristup uslugama BH Telecoma.“

Generalni direktor BH Telecoma gosp. Sedin Kahriman je izjavio da će BH Telecom i dalje kontinuirano raditi na postizanju izvrsnosti u upravljanju korisničkim iskustvom i najavio u narednom periodu otvaranje savremenih show-room centara u najvećim gradovima u BiH. Iskoristio je priliku da najavi posebnu tehnološku aktivnost, pripremu BH Telecoma za izgradnju jedinstvenog tehnološkog poligona za Smart City projekte. Pri tome je pozvao korisnike da prate stalne aktivnosti, popuste i druge akcije BH Telecoma.

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće. Kolačići se koriste za poboljšanje korisničkog iskustva i funkcionalnosti stranice.