Poslušajte

Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sletjele Dormeo sove

  Sinoć je putnike Turkish Airlines-a na letu Istanbul – Sarajevo, a u okviru kampanje „Vrijeme je za čaroliju“, Dormeo obradovao prigodnim poklonima, i na taj način poželio im dobrodošlicu u Sarajevo i čestitao predstojeće praznike.
  Dormeo je zajedno sa aviokompanijom Turkish Airlines i Međunarodnim aerodromom Sarajevo, pripremio iznenađenje za putnike. Umjesto očekivanih kofera, putnike je dočekao i novogodišnji poklon, Dormeo praznične sove u kojima se nalazi topla deka. Ovaj simpatični gest je izazvao oduševljenje putnika, uljepšao putovanje, a vjerujemo da će im ovaj dolazak u Sarajevu ostati u lijepom sjećanju.
  Pred nama je najljepši dio godine, vrijeme praznika, sve podsjeća na toplinu doma, porodicu i poklone, a sigurni smo da će ove simpatične Dormeo sovice učiniti ove praznike posebnim, poručuju iz Dormeo-a.
  Nakon velikog uspjeha projekata iz prethodnih godina, Dormeo je i ove godine pronašao način da uljepša novogodišnje praznike, a sve u cilju promocije zdravog i kvalitetnog sna.
  Međunarodni aerodrom Sarajevo, kao mjesto susreta gdje se prepliću emocije dok ispraćamo ili dočekujemo drage ljude, posebno u ovim prazničnim i danima darivanja, sa velikim zadovoljstvom je uzeo učešće u ovoj Dormeovoj čaroliji, poručuju sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.
  Veoma smo zadovoljni i ponosni na saradnju sa Dormeom i Medjunarodnim aerodromom Sarajevo. Decembar je mjesec praznika i darivanja, s toga vjerujemo da su naši putnici ovom gestom bili sretni i oduševljeni, kazali su iz Turkish Airlines-a.

   

  Ova stranica koristi kolačiće. Kolačići se koriste za poboljšanje korisničkog iskustva i funkcionalnosti stranice.