>

05.04.2017 Prvi zrakoplov kompanije Wizz Air sletio na Međunarodni aerodrom Sarajevo

Zrakoplov tvrtke Wizz Air iz Budimpešte sletio je jutros na Međunarodni aerodrom Sarajevo čime je ozvaničeno uspostavljenje zrakoplovne linije na relaciji Sarajevo - Budimpešta.

 

 

 Zrakoplovi Wizz Air-a  će letjeti dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Dolaskom u mađarsku prijestolnicu putnicima iz naše zemlje biti će dostupne i druge linije, točnije 61 linija ove kompanije koje povezuju 29 zemalja. Putnici koji planiraju svoj odmor ili vikend posjet Budimpešti mogu  rezervirati svoje karte preko sajta wizzair.com, preko kompanije  Centrotours te na šalteru prodaje karata na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Cijene  se kreću već od 39,99 konvertibilnih maraka u jednom pravcu. Cijena karata  varira zavisno od slobodnih mjesta i datuma putovanja.
Nova linija do Budimpešte, koja je jedina izravna zrakoplovna linija između dvije zemlje  podstaći će dvosmjerna turistička kretanja i uspostaviti važnu vezu za trgovinu i poslovanje.Putnici iz Bosne i Hercegovine će moći da istraže prelijepu Budimpeštu, grad izuzetne povijesti, poznat po svojoj kuhinji, brilijantnoj arhitekturi i prelijepim pejzažima, a pružit će im se prililka i za dalje konekcije i povoljne letove ove niskotarifne tvrtke.


Sarajevo Airport Magazine

Oglasna ploča
Politike ISU i Okolinski izvještaji