Informacije

Pravila i Uslovi letova

Karte se ne mogu refundirati.
Molimo Vas da prije plaćanja još jednom provjerite tačnost svih ličnih podataka i termina jer eventualne reklamacije nije moguće uvažiti. Sve karte podliježu restriktivnim uslovima tarife postavljene od strane avio kompanije koje kažu da karta nije refundabilna (moguće je izvršiti samo povrat određenog dijela aerodromskih taksi). Eventualne promjene datuma također zavise od tarife, ako je karta uopće promjenjiva moguće je izvršiti uz doplatu. Avio karta je neprenosiv dokument, isključivo važi na ime putnika za kojeg je izdata karta.
Odgovornost za posjedovanje i prikupljanje valjane putne dokumentacije snosi putnik. Za informacije o uslovima ulaska ili tranzita u državu u koju putujete lijepo Vas molimo da kontaktirate najbliži konzulat.
Aviokompanije zahtijevaju da putnici putuju prema planu putovanja koji je prikazan na njihovoj karti, od mjesta polaska preko bilo kog vezanog mjesta do konačnog odredišta i obrnuto. Svaka dionica putovanja je povezana sa specifičnim segmentom na elektronskoj karti. Ako se svi segmenti ne koriste u nizu, karta u cjelini postaje nevažeća u većini okolnosti.
Za sve dodatne informacije o avio kartama možete nas kontaktirati svaki dan 08:00 – 16:00h.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime J.P. Međunarodni aerodrom Sarajevo d.o.o. Sarajevo, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni J.P. Međunarodni aerodrom Sarajevo d.o.o. Sarajevo i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Sve podatke prilikom kupnje i plaćanja karte prenose sistemi Amadeus i WSPay koji se brinu o zaštiti upisa i prijenosa podataka do kartičara. Za zaštitu upisa i prijenosa podataka koriste se SSL protokoli 256 bitne enkripcije te se sami prijenos dešava kroz TLS 1.2 kritptovani protokol.

Povrat sredstava

U slučaju vraćanja robe i povrata sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od kartica, djelimično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, J.P. Međunarodni aerodrom Sarajevo d.o.o. Sarajevo, je u obavezi da povrat vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povrat sredstava na račun korisnika kartice.

Ova stranica koristi kolačiće. Kolačići se koriste za poboljšanje korisničkog iskustva i funkcionalnosti stranice.