Premium salon

  Uživajte u vrhunskoj ponudi Premium salona poslovne klase na Međunarodnom aerodromu Sarajevo!

  Putnicima je na raspolaganju novi salon poslovne klase koji pruža posebnu premium uslugu prilikom boravka na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Salon se nalazi na drugom spratu Terminala B i zauzima blizu 400 m2 prostora sa kapacitetom od 85 sjedećih mjesta.

   

  Sastoji se od četiri glavne i tri dodatne zone: zona usluge, zona za objedovanje, zona za odmaranje i zona rada. Dodatne zone su prostorija za obavljanje molitve, sala za održavanje poslovnih sastanaka i studio – apartman, kao i toaleta, te odvojenom prostorijom za tuširanje.

  Opremanje premium salona povjereno je stručnom timu kompanije Inside namještaj, koji je pažljivo birajući odabrane materijale i detalje u potpunosti opravdao naša očekivanja.

  Boravak u premium salonu omogućava putnicima potpuno novi i poseban ugođaj koncipiran u skladu sa industrijskim standardima u navedenom domenu, kao i očekivanjima i specifičnim zahtjevima putnika koji prilikom putovanja i boravka na aerodromima koriste usluge poslovnih salona.

  Svim korisnicima salona na raspolaganju će biti izuzetna ponuda cateringa koja uključuje hladna i topla jela domaće i internacionalne kuhinje, širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i toplih napitaka, uz izvrstan desertni program.

  Mirnu i relaksirajuću atmosferu uz ambijentalnu rasvjetu, upotpunjuje pogled koji se dužinom cijelog salona pruža prema terasi sa pogledom na pistu sarajevskog Aerodroma. Putnicima je omogućen i izlazak na terasu na kojoj je dozvoljeno konzumiranje cigareta.

  Za korisnike studio-apartmana obezbjeđena je potpuna privatnost uz mogućnost korištenja privatnog kupatila.

   

  Cijena usluge korištenja Premium salona poslovne klase:

  Putnici poslovne klase 80,00 KM

  Putnici koji putuju drugom klasom – walk in korisnici 100,00 KM

  Studio apartman (na poseban zahtjev ) kapacitet 7 osoba – 500,00 KM

  Konferencijska sala za sastanke (na poseban zahtjev) – 400,00 KM

   Korištenje salona je vremenski ograničeno na tri sata

   

  Omogućili smo i dodatnu pogodnost  – naredna tri mjeseca 40 % popusta za korisnike Premium salona!

  Uživajte u vrhunskoj ponudi Premium salona poslovne klase na Međunarodnom aerodromu Sarajevo!